Lista mea de bloguri

vineri, 10 iunie 2011

Incaltaminte pentru vara

Multe femei se plang, atunci cand sunt prezentate creatiile designerilor in materie de incaltaminte, de faptul ca majoritatea modelelor au tocuri foarte inalte si nu pot fi purtate in viata de zi cu zi fara a renunta la confort.
Intr-adevar, daca drumul de acasa pana la serviciu dureaza cel putin o ora, timp in care schimbi 2 metrouri si un autobuz, lasi copilul la gradinita, iar seara faci cumparaturile si mergi sa mai platesti si facturile, tocurile de 10 cm, indiferent de cat de bine arata, sunt cu siguranta o alegere aproape imposibila. Totusi, exista si femeile indragostite de pantofi dama cu toc care, indiferent de disconfort, aleg aproape in orice situatie sa poarte incaltaminte cat mai inalta, in ciuda durerilor de picioare.
Indiferent din care categorie faci parte, cea a femeilor care nu se pot desparti de tocuri, sau cea a doamnelor care, in activitatile de zi cu zi, aleg sa poarte incaltaminte comoda cu talpa joasa, trebuie sa stii ca exista o multime de modele de pantofi si sandale in tendintele verii, atat cu toc inalt, cat si cu talpa joasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu