Lista mea de bloguri

luni, 16 mai 2011

Dezvoltati un program intelectual prin jocuri

Jocurile pentru copii nu sunt menite sa aduca plictiseala doar prin niste papusi de plastic si masinute. Puteti gasi niste jocuri minunate educationale care sa starneasca curiozitatea copilului si sa ii provoace imaginatia. Pentru ca o jucarie sa fie atractiva , trebuie sa combine oportunitati de invatare sub forma unor jucarii care sunt de fapt irezistibile pentru un copil. Ele sunt asemenea unui magnet. Timpul de joaca pentru copiii ar trebui sa fie un timp unde ei isi pot exprima personalitatea si unde sa isi dezvolte capacitatile si abilitatile. Multe din jucariile fabricate au scopul de a ajuta copilul sa isi dezvolte unele abilitati care sunt in stare latenta in el si sa il provoace la dezvoltare. In general jucariile cu efecte muzicale sunt foarte atractive pentru ei, si este un produs care e atractiv la orice varsta.
Exista cd-uri cu muzica care pot fi puse copiilor de catre mamele lor, chiar inainte ca acestia sa se nasca, unele fiind creeate special pentru noi nascuti, la grupe de gradinite si prescolari si scolari. Parintii o sa gaseasca o varietate mare de instrumente ca si chitara, tamburine, tobe, xaxofoane. Folosind in dezvoltarea lor astfel de intrumente ajuta foarte mult la dezvoltarea lor, a creativitatii, a unei cresteri a IQ si a performantelor pe viitor.

Ganditi-va la ceva ce in copilaria dvs. va ajutat in dezvoltare foarte mult si va ajutat sa invatati in timp ce va distrati. Probabil au fost jocuri de puzzle, sa construiti orase din piese, turnuri, carti de colorat. Entuziasmul care a venit prin acestea si creativitatea dezvoltata poate v-au ramas cel mai bine intiparite in minte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu